Overskrift

Klik her for at redigere underoverskriften.

Mit navn er Jane Kiel - Indehaver - MARLEY & MOLLY er mine 2 elskede døtre, så det var oplagt at min frisørsalon skulle opkaldes derefter.


Jeg er uddannet frisør med den officielle 4.årige uddannelse. Jeg har været frisør i 8 år, og har både bestyret salon i Allerød og arbejdet som selvstændig i Måløv. Jeg har altid arbejdet i saloner, som har haft kunder i alle aldre.


Jeg har gennemgået en masse kurser gennem min karriere, både når vi taler farveteknikker, klippeteknikker, styling og ikke mindst produktkendskab. Kurser i Los Angeles og Stockholm, og styling kursus hos GHD er noget af det, jeg har oplevet. Jeg bliver aldrig færdig med at uddanne mig - Det er det der gør vores fag fantastisk!


Jeg er meget kvalitetsbevidst og går højt op i, at udføre mit arbejde omhyggeligt  - samt at holde et højt fagligt niveau. Derudover vil jeg gerne skabe en salon, som er rar og hyggelig at komme i, for hele familien.

Louise går på barsel 22/12-19 - forventes tilbage igen August ´19

Mit navn er Louise Modig - Selvstændig - Uddannet Frisør med den officielle 4.årige uddannelse. 


Jeg har altid haft stor passion for frisør faget.

Så derfor er det med stor glæde at jeg efter mine 9 år i faget, jeg springer ud i drømmen om at blive selvstændig hos Marley og Molly.


Jeg elsker faget forskellige aspekter, og at min dag aldrig bliver ens fordi det er i tæt kontakt med mange forskellige mennersker.


Glæder mig til at rådgive, inspirere og ikke mindst give jer et hyggeligt besøg her hos Marley og Molly.


Louise Modig.